Pluja, pastissos... i algunes castanyes

CASTANYADA 2011

Els alumnes de 4t hem organitzat la castanyada d'aquest any en un temps rècord. El nostre coordinador ens ho va proposar un setmana abans de la festa i nosaltres, convençuts que seria fàcil, vam acceptar... Però ens vam equivocar, perquè de fàcil, res! Va haver-hi alguns problemes de coordinació entre les classes i amb les compres. De tota manera, tots ens vam esforçar i finalment vam aconseguir tenir-ho llest pel dia 28.
Aquell divendres es va aixecar ennuvolat i poc després va començar a ploure, així que cada classe va triar un lloc arrecerat per posar les paradetes. Tot anava genial...fins que ens vam quedar sense begudes i castanyes!
Per sort, vam poder sortir a comprar més begudes, però vam haver de fer canvis perquè seguíem sense el més important, les castanyes. Per això, en comptes de donar un tros de pastís per tiquet, en donàvem dos. Tot i els problemes que van sorgir no vam parar de riure i de passar-ho bé. A les 11:30 va sonar el timbre, que marcava el final de la festa per a la majoria d'alumnes i professors, però no per a nosaltres. Després que tothom pugés a les aules, vam haver de recollir les restes de l'esmorzar de la manera més ràpida possible, ja que també teníem classe... Fins i tot vam haver de fregar! Tot i així, vam acabar molt contents la jornada perquè havia sortit tal i com l'havíem previst malgrat alguns petits detalls “sense importància”. I, a més,havíem guanyat part de diners per al nostre viatge de Fi de Curs!

Nermin Koubiss i Mireia Toledo
4t A d'ESO

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük