Premis d'excel·lència 2012

El passat 20 de desembre tres exalumnes de l'Institut Vinyes Velles, Laura González, Sofía Taboada i Carlos Segura, van rebre els ajuts als estudiants del municipi amb qualificacions excel·lents concedits per l'Ajuntament de Montornès del Vallès

Laura González va obtenir el curs passat la millor nota de batxillerat, un 8,11 i Sofia Taboada, que actualment cursa un doble grau universitari de Física i Química, va aconseguir la millor nota de selectivitat, un 8,15. Els ajuts que han rebut les dues són de 500 euros.

D'altra banda, Carlos Segura ha obtingut 1.000 euros per la millor nota en acabar un curs universitari amb la màxima puntuació. Duia un 9,1 com a nota de partida, al qual se li ha sumat un punt en complir els criteris econòmics recollits a les bases dels ajuts. Estudia Economia a la Universitat Pompeu Fabra, però ja té la carrera d’Enginyeria Tècnica Aeronàutica.


El jurat d’aquesta tercera edició dels ajuts als estudiants amb qualificacions excel·lents ha estat format per l’alcalde i regidor d’educació, José Montero, la tècnica d’educació, Helena Rodríguez, els directors dels Instituts Marta Mata i Vinyes Velles, Ramon Coma i Josep Segura, respectivament, i per la directora de l’escola Sant Sadurní, Pruden Soto.


Els nostres millors desitjos a tots tres, 
volem desitjar-vos tants èxits a la universitat i en el camp professional com els que heu obtingut fins ara. 
MOLTES FELICITATS! ENHORABONA!

Els ajuts, que convoca l’Ajuntament de Montornès, tenen com a objectiu de premiar l’esforç dels estudiants universitaris i de batxillerat més brillants. 

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük