La promoció 2011-2013 de Batxillerat s'acomiada de l'institut. La vint-i-setena!

Els alumnes i les alumnes de 2n de Batxillerat del curs 2012-2013 -la 27a promoció que acaba els estudis de COU o de 2n de Batxillerat a l'Institut Vinyes Velles- es van acomiadar del centre en aquesta festa, que organitza l'AMPA, envoltats de pares i mares, germans i germanes, avis i àvies, familiars, professors i professores, excompanys i amistats, presidida per l'alcalde de Montornès del Vallès, José Antonio Montero, i la inspectora de la zona, divendres passat, 31 de maig.

Els actes més protocol·laris de l'esdeveniment es van barrejar amb moments emotius i de caire més personal. Alguns alumnes han estat en aquesta casa sis anys o més, d'altres s'han incorporat més tard al Vinyes Velles, molts es coneixen de ben petits, de la llar d'infants o de pàrvuls, alguns han arribat d'altres països... però no compta el quant ni el com, sinó el fet de formar aquest entramat de personalitats tan diverses que al final han coincidit i s'han enriquit amb el contacte amb la resta. Arriba l'hora de diversificar els interessos i d'emprendre camins diferents.
A tots i a totes 
ELS NOSTRES MILLORS DESITJOS.
Els qui romandrem més temps a l'institut ben segur que us recordarem i esperem retrobar-vos en altres celebracions, com divendres vam retrobar-nos amb exalumnes, cosa que sempre ens fa molta il·lusió!
B O N A  S O R T!
L'alumnat de 2n de Batxillerat del curs 2012-2013, els seus familiars, amics i professorat

Orla de la Promoció de Batxillerat 2011-2013
Judith Sánchez Ventura, Tània Sánchez Ales i Noelia Sánchez Rodríguez, les millors notes


9è concurs de Treballs de Recerca 
Curs 2012-2013
INSTITUT VINYES VELLES – AJUNTAMENT DE MONTORNÈS DEL VALLÈS

Durant l'acte es lliuren els premis als millors Treballs de Recerca presentats el curs 2012-2013 per tots els alumnes de 2n. Per valorar-los es té en compte l’enfocament del tema i la correspondència entre el plantejament inicial, els objectius i les conclusions a les quals s’arriba, la creativitat i l’originalitat del treball, la qualitat lingüística, l’estructura i la presentació del treball, l'aportació d’informació inèdita, i la metodologia i el rigor emprats.

Enguany s'han atorgat els premis següents: 

 

1r  premi           Judith Sánchez Ventura
                         Imatges i música per gaudir de la immunologia.

2n premi           M. Dolores Rodríguez
                         El llançament virtual. Tir parabòlic.

3r premi           Jordi Calvo Cervera
                         El món de la robòtica

E N H O R A B O N A !

Jordi Calvo, María Dolores Rodríguez i Judith Sánchez.



Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük