... i va arribar Sant Jordi!

Un tast de Sant Jordi 2014 a l'Institut Vinyes Velles

La primícia, al Moodle
La millor síntesi. L'ambient, els tallers, la gent de l'institut! Gràcies pel collage, Mercè!
Sí, sembla mentida... Però ja ha passat Sant Jordi, una d'aquelles festes que desitgem tant que arribi i que després ens passa com un sospir. I enguany, a més, ha caigut tot just després de les vacances de Setmana Santa! Així que a l'hora d'organitzar la festa a l'Institut hem hagut d'espavilar-nos i reaccionar ràpid a la tornada... Sort que entre l'energia dels uns i l'experiència dels altres, sempre ens n'acabem sortint! 
Com cada any, la primera part de la diada va consistir en la realització de diversos tallers, conduïts per monitors externs, professors, exalumnes i alumnes de l'Institut. Entre les novetats d'aquest any podem destacar el taller de cuina africana, el d'introducció a la meditació, el de recollits de cabell o el d'edició de còmics per ordinador... N'hi ha d'altres que ja han esdevingut clàssics, com el de tatuatge de henna, malabars o confecció de polseres amb diversos materials. I, és clar, no podien faltar els dedicats als més esportistes: bicicleta per la muntanya, competicions de ping-pong, bàsquet 3x3 o futbol sala masculí. Malauradament, algun taller es va haver de suspendre, com el d'acrobàcies amb monopatí, ja que el terra encara estava moll a causa de la pluja que havia caigut el dia anterior. Mentrestant, la música i els comentaris de la ràdio amenitzaven l'ambient fins allà on es podien sentir... 
Cap a mig matí, també com sempre, va arribar un dels moments més esperats del dia: el festival. Acompanyades pels rajos de sol que no es van voler perdre la festa dels llibres i les roses, es van anar succeint diverses actuacions- la música negra de les germanes Dembaga, el recital poètic dels alumnes de 1r, l'homenatge a Gabriel Garcia Márquez o l'atrevida coreografia de les alumnes de 3r de francès segona llengua, per exemple- combinades amb el lliurament de premis dels diversos concursos convocats per l'ocasió: el de punts de llibre, enguany dedicats a la celebració del 30è aniversari del nostre Institut; el de fotografia matemàtica i les seves imatges creatives i originals, i els literaris en diverses llengües, categories i modalitats. 
Doncs sí, sembla mentida, però ja ha passat... Entre activitats, balls i alegria, les roses de Sant Jordi van omplir de color una altra diada a l'Institut. 
Ja comencem a esperar la propera!

+ Fotos

Els treballs finalistes del concurs de dibuix dedicat als 30 anys de l'institut:
Les fotos dels guanyadors dels premis literaris, de fotografia matemàtica i de dibuix, i del torneig de futbol.



... i mai no hi falten les roses 
Des d'aquí volem agrair la col·laboració de tots els participants en les activitats d'aquesta diada, especialment als qui han dirigit els tallers -monitors externs, diables i geganters, exalumnes, alumnes, professorat-, als qui han intervingut en l'emissió del programa radiofònic, als qui han presentat i actuat en el festival, al PAS i als membres de l'equip organitzador. A TOTHOM BONA FEINA, MOLTES GRÀCIES!
El drac Ceballot, tot esperant d'escampar el foc i el fum pel pati de l'Ins Vinyes Velles
Geganters, felicitats pels 25 anys!


(continuarà, no us ho perdeu!)



Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük