Trobada de projectes de tecnologies creatives i robòtica

Avui, 31 de gener, els alumnes Adrià Calvo, Daniel Gámez i Daniel Martínez de Tecnologia de 4t d'ESO han participat a la Trobada de projectes de tecnologies creatives i robòtica que s'ha celebrat al CosmoCaixa de Barcelona dins del projecte "Impulsem la robòtica".









El projecte realitzat és un hivernacle controlat amb l'ordinador i ha estat conduït pels professors de Tecnologia Carles Gàmez, Irene Puig i Pep Mestre, i hi ha col·laborat Rosa Miró, professora de Visual i Plàstica. Els alumnes han estat acompanyats pels seus familiars i per membres de l'Equip Directiu de l'Ins Vinyes Velles, Josep Segura, director, i Mercè Gonzàlez.

L'Ins Vinyes Velles és un dels cinquanta centres educatius catalans que forma part del projecte endegat pel Departament d'Ensenyament "Impulsem la robòtica", que pretén introduir l'alumnat al món de la robòtica i de la programació de la robòtica, d'una forma pràctica i creativa.

Més fotos i Vídeo





Més informació a Ins Vinyes Velles, Impulsem la robòtica

Més informació a Sala de premsa (gencat.cat) Estudiants d'ESO de les comarques barcelonines presenten 242 projectes de tecnologies creatives i robòtica a la Fira de la Tecnologia

"El programa Formació amb Tecnologies Creatives és un programa d'aprenentatge col·laboratiu dissenyat per a escoles que vulguin incorporar tecnologia emergent als seus cursos de tecnologia, i migrar d'un model d'ensenyament tradicional a un model basat en projectes i experiments.
Les tecnologies creatives cada vegada estan més presents a les escoles, amb l'objectiu de motivar els estudiants i proporcionar noves eines per a l'aprenentatge de la tecnologia.
No et perdis l'oportunitat de visitar aquesta mostra, en la qual podràs descobrir l'enginy i la creativitat de joves procedents de diferents escoles de Catalunya. 
Durant aquestes jornades cada escola participant en el projecte disposarà d'un espai on podrà mostrar els seus projectes, en els quals s'apliquen els seus coneixements d'electrònica, programació, construcció i muntatge, que no et deixaran indiferent i et sorprendran per l'originalitat i la varietat. Cada estudiant tindrà la possibilitat de presentar i compartir els seus projectes amb els altres participants i amb totes les persones que s'acostin a CosmoCaixa.
El propòsit principal d'aquest esdeveniment és que tothom conegui i comparteixi les idees que han sorgit i es mostri una manera diferent d'apropar-nos a la tecnologia."

Informació obtinguda a la web de CosmoCaixa

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük