Fòrum d'Escoles Verdes del Vallès Oriental


El passat dia 24 de març de 2015 el nostre institut va participar a la Fòrum d’Escoles Verdes del Vallès Oriental. Aquesta trobada es va celebrar al Museu de Ciències Naturals de Granollers.

En representació de l’alumnat de l’institut vam assistir-hi la Ludmila i la Martina, dues de les delegades verdes de 1r d’ESO. Per part del professorat, van assistir-hi la Mercè Hermida i el Josep Segura.

El primer que vam fer els alumnes va ser dividir-nos en tres grups: dos per a l’alumnat de primària i un per al de secundària. Es tractava que els representants de cada centre presentéssim a la resta una activitat que estiguem fent a l’institut. En el nostre cas vam presentar la campanya de conscienciació sobre el manteniment del pati net. Aquesta campanya l’estem realitzant els delegats i sotsdelegats verds de 1r d’ESO en col·laboració amb la professora d’informàtica, la Irene Puig. La campanya consisteix en un videojoc que pretén conscienciar sobre l’ús de les papereres del pati. Encara no està finalitzada però vam exposar un powerpoint on ja recollíem alguns dels fotogrames que contindrà.

Amb les presentacions de la resta de participants en el nostre grup vam recollir idees amb la finalitat d’aconseguir que el nostre institut sigui encara més verd.

Finalment ens vam reunir els tres grups d’alumnes per posar en comú el que havíem parlat anteriorment i així recollir més idees sobre quines coses podem fer per millorar les escoles i instituts.

Per acabar, uns representants triats per nosaltres ho van exposar al professorat assistent.

Quan tinguem finalitzat el videojoc de conscienciació ho farem saber a tot l’institut.


Ludmila Luna i Martina Sánchez 
Delegades verdes de 1r B i 1r C d’ESO.

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük