XVI Concurs de Traducció de la Universitat Pompeu Fabra

Alumnes de francès de 4t d'ESO i de 1r i 2n de Batxillerat van participar divendres 11 de març en el XVI Concurs de Traducció que organitza la Facultat de Traducció i Interpretació de la la Universitat Pompeu Fabra cada curs.

L'Institut Vinyes Velles participa en el programa batxibac que permet l'alumnat obtenir la doble titulació batxiller-baccalauréat.


El programa batxibac, impartit en els centres específicament autoritzats pel pel Departament d’Ensenyament, permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que suposa fer un terç de l’horari lectiu del batxillerat en llengua francesa i cursar les matèries Llengua i literatura franceses i Història de França. 
Per accedir al batxibac l’alumnat ha de demostrar un nivell bàsic de francès, equivalent al B1 del Marc Europeu de Referència per a les Llengües.

L’alumnat que cursi el currículum mixt, a més d’obtenir el títol de batxiller si supera totes les matèries cursades, obtindrà també el diploma de baccalauréat si supera una prova externa que es desenvolupa íntegrament en francès.







Més fotos

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük