El curs 2015-2016 s'acaba, l'acomiadem com cal!

Un any més aquest divendres, 27 de maig de 2016, alumnes, famílies, professorat i exalumnes ens hem reunit al pati de la masia per gaudir de la Festa de Fi de Curs. La meteorologia ha estat favorable i hem gaudit d'un esplèndid vespre de primavera.

José Antonio Montero (un exalumne que repeteix cada any, per què serà?), alcalde de Montornès, Josep Segura, director de l'institut, i Leo García, presidenta de l'AMPA, van lliurar les orles commemoratives a l'alumnat de 2n de Batxillerat, Promoció 2014-2016 -la 30a promoció que acaba els estudis preuniversitaris a l'Institut Vinyes Velles- i a l'alumnat de 4t d'ESO, que ha finalitzat la darrera etapa d'estudis obligatoris.

També es va fer lliurament dels XII Premis als Millors Treballs de Recerca presentats el 2016, que concedeix l'Ajuntament de Montornès del Vallès, i els II Premis Vinyes Velles AMPA Avvards, concedits per l'AMPA de l'Ins Vinyes Velles a alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat per promoure, fomentar i reconèixer entre l'alumnat el valor de l'esforç, la solidaritat, el respecte, la implicació i el lideratge positiu.

Alumnes dirigits per la professora de música, Esperança Llebot, han amenitzat els espais entre les diferents parts de la festa.

XII PREMIS TREBALLS DE RECERCA - 2016

2n Premi EX AEQUO

  • Andrea Hidalgo Coronado (2n B Btx), Camí cap a un (mal)somni
  • Paula Montoro Díaz (2n A Btx), Gaud(í)nt del modernisme català

1r Premi

  • Cristina Muñoz Garduño (2n A Btx), Educació emocional

II PREMIS AMPA-AVVARDS - 2016


ESO1rALAURA LLANOS AGUT
ESO1rBNEREA MARÍN TORO
ESO1rCORIOL GROMAZ MARTÍNEZ
ESO2nAFATOUMATA CÁMARA KEJERA
ESO2nBPAULA TORRENTE GARCÍA
ESO2nCSALMA KHOLLALA NAKCH
ESO3rAANDREA HERNÁNDEZ GONZÁLEZ
ESO3rBHELENA QUESADA MALAGÓN
ESO3rCEVA LEDESMA GARCÍA
ESO4tAJOSÉ CRUZ MEMBRIVE
ESO4tBADRIÀ PLANAS GARCÍA
ESO4tCMOHAMED RACHI RACHI
BTX1rAMARTA VEGA PALOMINO
BTX1rBESTHER LÓPEZ SÁNCHEZ

ENHORABONA A TOTHOM!

Desitgem a les noies i als nois que deixeu les aules de l'institut molt bona sort en la nova etapa que emprengueu. Sapigueu que sempre sereu ben acollits si torneu a visitar-nos. Aquelles i aquells que encara no han acabat els estudis gaudiu d'unes bones vacances i ens retrobem al setembre. D'aquí no res tornem a gaudir d'una nova jornada com la d'avui.
 
Guanyadores dels Premis Treballs de Recerca 2016
Premis AMPA-AVVARDS 1r ESO
Premis AMPA-AVVARDS 2nESO
Premis AMPA-AVVARDS 3r ESO
Premis AMPA-AVVARDS 4tESO
Premis AMPA-AVVARDS 1r BTX

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük