Benvinguda a la primavera, hem plantat arbres i plantes aromàtiques!

La setmana passada els alumnes de 1r d’ESO del Vinyes Velles van fer una plantada d’arbres i plantes aromàtiques.

Tots tres primers havien de plantar dos arbres o tres, i tres plantes aromàtiques. Els arbres es van plantar al pati de davant de la masia, el que no és de lliure accés, i les plantes aromàtiques al costat d’uns arbustos del pati de la façana de la masia.
Per fer aquesta activitat van venir uns monitors i ens van estar explicant una mica quines plantes i arbres eren, i com i on  les havien de plantar, però abans de tot aquest procés van llegir uns poemes relacionats amb els arbres i les plantes, és a dir, amb la natura.
Un dia dels dies dedicats a la plantada, la cadena de televisió VallèsVisió  va gravar una estona l’alumnat mentre el monitor  anava explicant què calia fer. Després de la gravació van entrevistar dos nens, als quals van preguntar què hi estaven fent, com ho feien, si els havia agradat, etc.  
Per últim afegeixo l’opinió d’una companya de classe sobre aquesta activitat, la qual li ha semblat molt divertida i una idea molt bona per cuidar el medi ambient.
Mireia Orellana
1r C d’ESO
22-3-2017

Arbres:
Roures, aurons, alzines (Quercus ilex) i alzines sureres (Quercus morisii)

Plantes aromàtiques
Romaní (Rosmarinus officinalis), lavanda (Lavandula angustifolia), sàlvia(Salvia officinalis) i espernallac (Santolina chamaecyparissus, camamilla de muntanya, camamilla groga)

L'acció forma part del catàleg d’activitats que l’Ajuntament de Montornès del Vallès ofereix als centres educatius, orientada per l'entitat BioEduca.

Vegeu també
Ajuntament de Montornès
A Twitter-1  Twitter-2

+ Fotos

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük