Festa de Promoció de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat

Aquest any ha estat el 26 de maig de 2017 quan alumnes, famílies, professorat i exalumnes ens hem reunit al pati de la masia per gaudir de la Festa de Fi de Curs. El sol ha presidit gran part de la cerimònia com podreu veure a les fotografies.

José Antonio Montero, alcalde de Montornès i exalumne de l'institut, Josep Segura, director, i Leo García, presidenta de l'AMPA, han lliurat les orles commemoratives a l'alumnat de 2n de Batxillerat, Promoció 2015-2017 -31a promoció que acaba els estudis preuniversitaris a l'Institut Vinyes Velles- i a l'alumnat de 4t d'ESO que ha finalitzat la darrera etapa d'estudis obligatoris.

També s'han lliurat els XIII Premis als Millors Treballs de Recerca presentats el 2017, que concedeix l'Ajuntament de Montornès del Vallès, i els III Premis Vinyes Velles AMPA Avvards, concedits per l'AMPA de l'Ins Vinyes Velles a alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat per promoure, fomentar i reconèixer entre l'alumnat el valor de l'esforç, la solidaritat, el respecte, la implicació i el lideratge positiu.

Com a novetat d'aquest curs hem d'esmentar que les alumnes de 2n de Batxillerat Lorena Rodríguez Escobar i Nieves Sánchez Soriano han obtingut la titulació de Batxibac, la doble titulació de batxiller - baccalauréat. El programa batxibac, impartit en els centres específicament autoritzats pel Departament d’Ensenyament,  permet a l’alumnat cursar un currículum mixt que permet accedir a l'ensenyament superior dels estats espanyol i francès. Les professores Empar Esparcia i Esther Page han impartit les matèries Llengua i literatura franceses i Història de França a aquestes alumnes, i Floriane Fraioli, estudiant de Filologia Hispànica a França, ha exercit d'auxiliar de conversa en llengua francesa durant tot el curs.

Alumnes dirigits per la professora de música, Esperança Llebot, han amenitzat els espais entre les diferents parts de la festa.

Finalment, cal destacar la tasca del nou equip tècnic d'esdeveniments, que es va estrenar per Sant Jordi. Esperem que col·laboreu molts anys en el nostre cicle festiu!

XIII PREMIS TREBALLS DE RECERCA - 2017

3r Premi EX AEQUO

  • Daniel Martínez García (2n A Btx), Hexacòpter. Disseny, fabricació i programació d'un DRON 
  • Ana Guillén Santos (2n A Btx), La planta polifacètica. L'àloe vera, les seves propietat i usos en cosmètica

2n Premi

  • Marina Guardeño Ortiz (2n A Btx), Quan la mort arriba és el cos qui parla. Introducció a la medicina forense. 
1r Premi

  • Wiam Koubiss Ajoub (2n A Btx), Nascuts per necessitat.Bioètica del nadó medicament
Dani Martínez, Ana Guillén, Wiam Koubiss i Marina Guardeño 
XIII PREMIS TREBALLS DE RECERCA - 2017
Les guanyadores i el guanyador dels XIII PREMIS TREBALLS DE RECERCA - 2017 amb Leo García, José Antonio Montero i Josep Segura


III PREMIS AMPA-AVVARDS - 2017
 III PREMIS AMPA-AVVARDS - 2017 1r ESO

III PREMIS AMPA-AVVARDS - 2017 2nESO
 III PREMIS AMPA-AVVARDS - 2017 3r ESO
 III PREMIS AMPA-AVVARDS - 2017 4 ESO
 III PREMIS AMPA-AVVARDS - 2017 1r BTX
Lorena Rodríguez i Nieves Sánchez, amb Empar Esparcia, a l'esquerra, i Floriane Fraioli, a la dreta
Actuació musical
Actuació musical
Equip tècnic
ENHORABONA A TOTHOM!

Desitgem a les noies i als nois que deixeu les aules de l'institut molt bona sort en la nova etapa que emprengueu. Sapigueu que sempre sereu ben acollits i acollides si torneu a visitar-nos. 
Aquelles i aquells que encara no heu acabat els estudis gaudiu d'unes bones vacances i ens retrobem al setembre. D'aquí no res tornarem a gaudir d'una nova jornada com la d'avui.

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük