Circ al Vinyes Velles

L'alumnat de 1r d'ESO ha realitzat unes actuacions de circ els dies 20 i 23 de febrer com a activitat de la matèria d'Educació Física, dirigides per la professora Laia Guiu.


Avui dia 23 de febrer del 2018 a l’Institut Vinyes Velles, els alumnes de primer han fet un espectacle de circ. L’aula d’acollida, estava convidada a les 8 del matí.

L’espectacle ha sigut una passada, ens ha agradat molt. Els nens de primer han fet carioques, indo board, slackline i diàbolos. Aquest espectacle ens ha agradat tant que hem buscat com podíem fer aquests esports:

Carioques: les carioques són un joc de malabars que consisteix a moure una pilota cordada a un fil al ritme de la música. Hem descobert també que existeixen grups que fan carioques amb foc.

Indoboard: aquest esport es fa amb una taula sobre la qual es pot fer activitats d’equilibri. Serveix com a activitat complementaria per aquells esportistes que no poden fer la seva activitat tot l’any com ara els surfistes.

Slackline: és una activitat que ens ha sorprès molt, és una corda plana d’algun material com nylon o polièster que se subjecta entre os punts fixos com ara arbres. Les persones que practiques slackline caminen i salten sobre aquesta corda.

Els diàbolos: el joc consisteix a fer girar un objecte amb l’ajuda d’una corda amb dos bastons. Aquest joc sí que el coneixíem però ens ha sorprès el domini que tenien els nostres companys.

Han treballat de valent perquè l'espectacle vagi bé i com sempre diuen els profes, tot esforç té la seva recompensa.


Felicitats companyia Diamod Circus!

Cartells i invitacions de les actuacions de les diferents companyies

Fotos     Twitter

Entrades populars d'aquest blog

UN PINGÜÍ DAMUNT DEL TELEVISOR

El poblat del Neolític Çatal Hüyük